Bij de Spaanse avond serveerde ik ook Vitello Tonatto.
Ja ja ik weet het, het is geen Spaans gerecht,
maar ik kon het niet laten om het er toch bij te serveren ,
want het is oh zo lekker en eigenlijk past het er toch wel bij.
En deze Vitello Tonatto heb ik anders gemaakt,
naar een recept die ik op internet tegen kwam.
dit waren de andere gerechtjes
✿ Gevulde champignons in knoflookboter
✿ Albondigas
✿ Huevos a la flamenca
✿ Jamon met meloen
✿ Kipreepjes omwikkeld met spek
✿ Tortilla
Vitello Tonatto
Fricandeau met tonijnmayonaise
Gerecht voor 4 personen
Bereidingstijd circa 30 minuten
Wat heb je nodig:
450 g fricandeau
80 g tonijnstukken op water uit blik
4,5 el mayonaise
2 tl crème fraîche
2 tl citroensap
1 el kappertjes
1 handjevol rucola
Wat ga je doen:
Lag de plakjes fricandeau dakpansgewijs op een bord.
Doe de tonijn, mayonaise, citroensap en de crème fraîche in een blender en laat het draaien tot een gladde saus.
Verdeel de saus over de fricandeau. Zet dit afgedekt in de koelkast voor zo'n 1 uur tot een dag
Voor het serveren strooi je er wat kappertjes en rucola over.
Klik hieronder voor de andere gerechten
Reactie plaatsen
Reacties