Bij de Spaanse avond serveerde ik ook Vitello Tonatto.

Ja ja ik weet het, het is geen Spaans gerecht,

maar ik kon het niet laten om het er toch bij te serveren ,

want het is oh zo lekker en eigenlijk past het er toch wel bij. 

En deze Vitello Tonatto heb ik anders gemaakt,

naar een recept die ik op internet tegen kwam. 

 

dit waren de andere gerechtjes 

✿ Gevulde champignons in knoflookboter 

✿ Albondigas

✿ Huevos a la flamenca

✿ Jamon met meloen

✿ Kipreepjes omwikkeld met spek

✿ Tortilla

 

 

 

 

 

Vitello Tonatto 

Fricandeau met tonijnmayonaise 

 

Gerecht voor 4 personen 

Bereidingstijd circa 30 minuten

 

Wat heb je nodig:

450 g fricandeau 

80 g tonijnstukken op water uit blik 

4,5 el mayonaise 

2 tl crème fraîche

2 tl citroensap 

1 el kappertjes 

1 handjevol rucola 

 

Wat ga je doen:

Lag de plakjes fricandeau dakpansgewijs op een bord.

 Doe de tonijn, mayonaise, citroensap en de crème fraîche in een blender en laat het draaien tot een gladde saus. 

 

Verdeel de saus over de fricandeau. Zet dit afgedekt in de koelkast voor zo'n 1 uur tot een dag 

Voor het serveren strooi je er wat kappertjes en rucola over. 

 

 

Klik hieronder voor de andere gerechten 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.