Een stoofschotel met gehakt en groente die je o.a. in je koelkast hebt liggen.

In 30 minuten klaar, zalig toch

 

 ~ ~ ~ ~ Groente-Gehaktschotel met pasta zoals Nokedli (Hongaars) ~ ~ ~ ~ 

 

 

 

Hoofdgerecht voor 4 personen 

Klaar in circa 30 minuten

 

Wat heb je nodig:

500 g rundergehakt 

2 Paprika's 

1 grote ui 

150 g champignons 

4 tenen knoflook 

blikje tomatenpuree a 70 g 

flinke strooi paprikapoeder +/- 1 lepel 

1 tl cayennepeper of wat je zelf lekker vind 

1/2 el gemalen koriander

1/2 el gemalen komijn

zout en peper uit de molen

1 bouillonblokje (ouderwetse)

100 ml water

klein beetje aangemaakte maizena 

 

Wat ga je doen: 

Kook het water voor de pasta. 

 

Bak het gehakt rul in een braadpan.

Snijd de paprika in blokjes, Snipper de knoflook en ui fijn. Snijd de champignons in plakjes. 

Voeg dit alles bij het gehakt.

Strooi de kruiden en tomatenpuree erbij bak dit even mee 

Na een minuut of 2 giet je het water toe en laat het goed warm worden. 

Maak een papje van de maïzena en giet het erbij om het vocht wat dikker te maken. 

 

Terwijl het staat te pruttelen kook je de pasta.

 

Maak de borden op door de pasta op het bord te doen en daarop de saus eventueel strooi je er wat verse peterselie over 

 

Eet Smakelijk. 

 

 

Ook lekker Nokedli

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.