Gevulde Champignons in knoflookboter
Deze champignons zijn niet moeilijk om te maken en zet je dan ook graag op tafel
iedere keer eet je het liefst je vingers er weer bij op.
Dit was één van de gerechtjes van de Spaanse avond
Dit waren de andere gerechtjes
✿ Tortilla
✿ Albondigas in tomatensaus
✿ Eieren uit de oven met sofrito
✿ Jamon met meloen
✿ Vitello Tonatto
✿ Kipreepjes omwikkeld met spek
Wat heb je nodig voor
500 g Champignons deze zijn iets groter dan de kleine verpakking.
250 g rundergehakt
4 el Garlan kruidenkaas
peper en zout
geraspte kaas
1 teentje knoflook
50 g boter op kamer temperatuur
Wat ga je doen:
Maak de champignons schoon en haal het steeltje eruit.
Mix het gehakt samen met de kruidenkaas, peper en zout.
Vul de champignons met het gehaktmengsel
Doop de gevulde champignons in de geraspte kaas en zet ze in een ovenschaal.
Strooi er nog wat kaas overheen,
Doe het stukje boter in een schaaltje en pers daar boven de knoflook uit,
roer het goed door, leg wat boter over de champignons en de rest in de schaal.
Zet de schaal in de oven en laat het gaar worden in circa 20 minuten tot de kaas er mooi goud bruin uit ziet.
Gerechten van de Spaanse avond waren
Reactie plaatsen
Reacties