Na het zoeken naar een heerlijk nagerecht stuitte ik op de Panna Cotta van Eef Kookt Zo
Zij heeft ook heerlijke gerechten op haar foodblog staan.
De Panna Cotta is super makkelijk en erg lekker.
Ook lekker met ander fruit, die zal ik ook eens voor jullie maken.
~~ Panna Cotta met Passievrucht ~~
Nagerecht voor 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten en 3 a 4 uur wachttijd
Ingrediënten:
3 blaadjes gelatine
1 vanillestokje
500 ml slagroom
50 gram witte basterdsuiker
5 passievruchten
Bereiding:
* leg de gelatineblaadjes om te weken in een bakje water.
Schraap het merg uit het vanillestokje en doe de merg en het stokje in een pannetje, voeg daar de slagroom en basterdsuiker aan toe.
Laat het 10 minuten op zacht vuurtje opwarmen, zorg dat het niet kookt en roer geregeld.
Knijp de gelatine uit en doe het in het pannetje roer het nog even goed door.
* Schenk het in mooie glaasjes.
Zet het in de koelkast en laat het opstijven in de koelkast voor 3 a 4 uur , ik kon het eruit halen met 3,5 uur.
* Snijd de passievruchten doormidden en haal het vruchtvlees eruit,
doe het in een kommetje roer het los en vul de glaasjes ermee.
Geniet er van
Bron: Eef Kookt Zo
Dit is ook lekker