Zoals jullie inmiddels wel weten lusten wij wel een heerlijke Currygerecht,
Zo eentje met een goeie romige saus en een beetje pit mag het wel hebben.
en lekker veel groente.
En als bijgerecht rijst, noedels of samen met naan en of papadum's.
Terwijl ik dit schrijf krijg ik alweer trek in een volgend currygerecht.
Van de week het onderstaande gerecht gemaakt, het was heerlijk
Uiteraard had ik weer een hapje over en dat meegenomen naar het werk,
ik moet zeggen het was nog veel en vele malen lekkerder.
Alle smaken kwamen zo goed naar voren.
Zijn jullie al nieuwsgierig geworden ?
~ ~Pittige Currynoedels met Kip~ ~
Hoofdgerecht voor 4 personen
Bereidingstijd circa 20 minuten
Wat heb je nodig:
400 gr kippedijen in stukjes gesneden
1 pakje Biologische udon-noedels (pakje Hakubaku) AH
400 gr Thaise wokgroente in zak
200 gr Aspergebroccoli op een schaaltje
3 el rode- currypasta (potje 225 g, koh Thai
500 ml cokosmelk
700 ml kokend heet water
Wat ga je doen:
Bak de Kipfilet in een scheut zonnebloemolie
Wanneer het bijna gaar is doe je de groente erbij, de currypasta en de kokosmelk
schenk er het water over en roer er voorzichtig doorheen.
Laat dit 10 minuten zachtjes koken.
Zet een pan met water op en kook de noedels 8 minuten zoals op de verpakking staat.
Zodra de noedels gaar kookt zijn, giet je het af en spoel je het af onder koud water,
schep het dan door de Curry.
Serveer het met bijvoorbeeld naanbrood.
Bron: Albert Heijn magazine
Ook erg lekker
Reactie plaatsen
Reacties