Sinds een aantal jaar eten wij steeds meer curry gerechten, rode, groene, mild pittig, very spicy.
Zelf een currygerecht maken vind ik heerlijk en dan ook mezelf weer uitdagen om het steeds weer anders te maken.
Als we op vakantie zijn en we zijn op zoek naar een eetgelegenheid,
dan willen wij nog wel een binnen vallen in een Indiaas restaurant en dan wel met z'n tweeën hé,
want Alexandra doe je er echt geen plezier mee.
Casper wel, jaren geleden ben ik met Casper in Haarlem wezen eten bij een Indiaas restaurant
via Social Deal wat hebben we toen heerlijk gegeten samen.
Door een vriendin ben ik Social Deal gaan gebruiken,
vind het super handig zeker als je wat vaker uit eten gaat en op deze manier leer je restaurants en andere keukens kennen.
Ik moet zeggen we maken er nog te weinig gebruik van.
Over Curry gesproken, ik heb een heerlijk gerecht voor jullie, het is wel weer een oudje.
~~ Currygehakt met groente ~~
Hoofdgerecht voor 4 personen
Bereidingstijd ca 20 a 30 minuten
Ingrediënten:
1 el olie
500 g rundergehakt
1 rode ui in halve ringen
300 g sperziebonen in stukjes
300 g bloemkoolroosjes
1 kuipje Indiase curry
400 ml kokosmelk blik
Naanbrood
Bereidingswijze:
* Verwarm de olie in een hapjespan of wok en bak hierin het gehakt en de ui bruin.
Voeg de groente en de currypasta toe en roerbak een minuut
* Roer de koksmelk erdoor en laat op laag vuurtje met het deksel op de pan in circa 10 minuten gaar stoven.
Wij aten het met Naanbrood ook lekker met witte rijst.
Snel gerecht weer
Eet smakelijk.
Bron: Boodschappen
Wij aten het met Naanbrood ook lekker met witte rijst.
Snel gerecht weer
Eet smakelijk.
Bron: Boodschappen
Reactie plaatsen
Reacties